Setkání žen a dívek s tvořivou dílnou a numerologií - duben.

24.04.2017 12:18

Dne 23.4.2017 se ženy a slečny z Řitky a blízkého okolí sešly opět na společném Setkání žen a dívek s tvořivou dílnou a numerologií.
Na setkání jsme si opět povídaly o tradicích a zvycích našich slovanských předků, vyrobily jsme si talisman starý 2000 let a paní numeroložka nám opět o něco více poodhalila taje numerologie.
Tři generace žen, v příjemné atmosféře, si společně připomenuly zvyky ve svých rodinách, které dodržují a předávají si je z pokolení na pokolení.
Velice nás těší i to, že v tomto společném kruhu žen se několik budoucích maminek svěřilo a oznámilo svou šťastnou novinku, ke které všechny ženy a dívenky moc gratulovaly a tak to má být.
Děkujeme Vám za Vaši účast, bylo nám s Vámi krásně.
Anička, Natálka a Hanka.

Na foto z akce se můžete podívat zde: brdskysikula.rajce.idnes.cz/Setkani_zen_a_divek_s_tvorivou_dilnou_a_numerologii_23.4.2017/

Z Vaši reakce na FB:

(Petra Z.):  Děkuji za krásnou neděli, vždy s Vámi načerpám nové síly a informace. moc se těším na další setkání. Díky. 

(Kateřina J.): Bylo to včera úžasné, moc děkuji. Panenka už doma čaruje a to jsem ji ani nechtěla pro sebe Velmi děkuji Aničce i Natálce a moc také Hance, celé to pro mne včera bylo moc důležité!

(Diana K.): Bylo to perfektní, super atmosféra, jste skvělý tým děkuji za každé setkání ve kterém můžu být a něčeho se přiučit 

Vážime si to a děkujeme Vám za Vaši účast na setkání, které pořádal náš spolek.

 

—————

Zpět