Projekt dětí - Záhony v pytlích.

11.08.2018 12:17

Krom toho, že děti z klubu Mladý vědec a děti z Malé farmy pro děti při Spolku Brdský šikula, pilně farmaří, zpracovaly své poznatky i do projektu - Záhony v pytlích, který naleznete zde: projekt dětí záhony v pytlích V.pdf (6024222)

Zároveň nás potěšil milý dopis, který jsme dostali od paní Evičky, který si dovolujeme zveřejnit zde:

Dobrý den, Aničko,

projekt je krásně a podrobně zpracován, krásně jsem si početla a Vás obdivuji, co všechno s dětmi dokážete. A děti mají štěstí, že mají Vás. Všechno se jim bude v životě hodit - u mnohých to třeba nastartovalo celoživotní zájem o zahradničení.

Moc se mi líbilo, že se divily, jak může někdo zničit něco, co dobře fungovalo a přinášelo lidem radost (Smetanka). O jak staré děti se jedná? Smím ukázat projekt dceři Katce, která je jednou ze zakladatelek Smetanky? Myslím, že to může být i pro někoho, kdo pracuje s dětmi, inspirace. 

Mějte se, Aničko, moc hezky, ať se Vám i všechno ostatní takto daří.

Eva

O to více nás tyto milé slova těší, jelikož se paní Ing. Eva Vavroušková dlouhodobě věnuje Společnosti pro trvale udržitelný život. Aktivit STUŽi, které se slučují i s cílí našeho spolku, si moc vážíme.

Společnost pro trvale udržitelný život (STUŽ) je dobrovolná nezisková nevládní organizace (občanské sdružení), která vznikla v září 1992 z iniciativy prvního ministra životního prostředí Československa Josefa Vavrouška. Základním cílem STUŽi je hledání cest směřujících k trvale udržitelnému vývoji lidské společnosti, k přibližování se ideálům humanismu a zároveň ideálům harmonie vztahů mezi člověkem a přírodou, s cílem zachovat život ve všech jeho formách a chránit přírodu jako celek, a to s vědomím odpovědnosti vůči dnešním i budoucím generacím.

Aktivity Spolku Brdský šikula jsou podporováný z dotace Středočeského kraje. Děkujeme za důvěru.

—————

Zpět