Pozvánka na akci: Napišme spolu přání.

07.11.2018 16:38

V minulém roce jsme se s dětmi z klubu Mladý vědec zapojili do projektu, kdy jsme posílali vánoční pozdravy seniorům, a rádi bychom v tom pokračovali i letos.

Je to součástí projektu " Príbeh vianočnej pošty", a to znamená, že budeme posílat pohledy na Slovensko. Budou určené seniorům, kteří nemají nikoho, a pohled by jim udělal radost. Tedy, věříme, že by tomu tak bylo.

 

Možná se někomu bude zdát, že posíláme, v době SMS nebo emailů něco, co je totálně „out“, ale my věříme, že starší lidi vánoční pohlednice potěší, protože jim připomenou staré časy, kdy si vánoční přání od svých blízkých vystavovali za sklem v sekretáři, a teď jim to možná chybí.

Pokud vyrobíme vlastní přání, bude jasné, že jsme to vyrobili právě pro ně. Tyto pohledy můžou mít třeba na nočním stolku a budou jim připomínat, že je tu pořád někdo, kdo na ně myslí, váží si jich a upřímně jim přeje krásné svátky.

 

Letos bychom rádi zorganizovali nejen odesílání pozdravů, ale i jejich výrobu, aby bylo každé přání originální. Proto bychom vás rádi pozvali, abyste přišli a spolu s námi je vyrobili a napsali. Materiál a poštovné zajistíme my a rádi vás pohostíme i dobrým bylinkovým čajem.

 

Společná výroba a psaní přání se bude konat v pátek, dne 30.11.2018 v 17 hod v MKS v klubovně Mladý vědec.

O "Príbehu vianočnej pošty" se můžete více dozvědět zde: https://pohodovo.sk/nase-projekty/vianocna-posta/

Budeme se na Vás těšit!

 

—————

Zpět